LiQi Toys fullførte BSCI-revisjonen vellykket

LiQi lekerer stolte av å kunngjøre vellykket gjennomføring av BSCI-revisjonen.Tilsynet, utført av The China Certification and Accreditation Administration (CNCA), har bekreftet detLiQi lekeroppfyller alle kravene som er nødvendige for sertifisering i henhold til BSCI-kodeksen (Business Social Compliance Initiative).

BSCI-revisjonen inkluderer en omfattende evaluering av selskapets arbeidspraksis, helse- og sikkerhetsstandarder, miljøledelse og etisk forretningspraksis.Den strenge revisjonsprosessen krever at selskaper demonstrerer at de er i samsvar med relevante lovkrav og internasjonale standarder.

LiQi Toys er fornøyd med resultatene og ser frem til å fortsette å møte de høyeste standardene fremover.Denne sertifiseringen er et bevis på vår forpliktelse til å levere kvalitetsprodukter og -tjenester, samtidig som vi sikrer at forsyningskjeden og produksjonsprosessene våre er sosialt ansvarlige.

Som en del av vår pågående forpliktelse til miljøansvar, har LiQi Toys implementert en rekke initiativer for å redusere avfall, energiforbruk og utslipp.Vårt langsiktige mål er å sikre at vi ikke bare oppfyller BSCI-standardene, men også fortsetter å strebe etter å overgå dem.

1


Innleggstid: 10. februar 2023